Stjernen startede med nederlag

Håndbold Landesliga Nord

18. September 2017, 18:40 Uhr

IF Stjernen (Foto: Lars Salomonsen)

Westerrönfeld. Håndbold-damerne fra IF Stjernen Flensborg startede lørdag i den ny sæson i Landesliga Nord. Holdets mål er at afslutte sæsonen på en plads i top tre. Men opstarten gik ikke som ønsket. Holdet tabte til HSG Schülp/Westerrönfeld/Rendsburg 19-21 (7-10).

IF Stjernens træner Thomas Möller var langt fra tilfreds med kampens forløb.
- Nederlaget var absolut unødvendigt. Hvis man kun scorer 19 mål, behøver man ikke forvente, at man kan vinde. Vi spillede alt for passivt. Næsten hele kampen var vi alt for nervøse og lavede mange enkelte fejl. Med vores indsats i dag bliver det fremover svært at vinde en kamp på udebane, sagde træneren efter nederlaget.

De første 20 minutter fulgtes begge hold til 6-6. Men efterføgende kunne værterne trække fra og gik til halvleg med 10-7. Anden halvleg startede som slutningen af første omgang, nemlig med flest mål til Westerrönfeld, som kunne øge sit forspring til 14-9. Stjernen kunne hente et par mål, men sejren for værterne var aldrig i fare. - Vi havde store problemer med at opbygge pres og tempo fra alle positioner. Men det var vores første kamp og mine spillere er meget unge. Det kan være forklaringen på vores dårlig spil, sagde Thomas Möller. Lørdag kl. 17 har IF Stjernen hjemmedebut og håber i kampen mod SG Mittelangeln at høste sæsonens første point.

Grit Jurack

IF Stjernen Flensborg: Richter, Sailer - Lühr (5/2), Nissen (4), Behnke (3), Schäfer (2), Sahliger (2), B. Hansen (1), Kussin (1), Gosch (1), Wichmann, Ramm, Hybsz, Ziesemer

Schiedsrichter: Timmermann