IF Stjernen blev ikke belønnet

Håndbold Landesliga Nord

17. Oktober 2017, 08:00 Uhr

Marlen Nissen tabte med IF Stjernen på hjemmebane mod Kiel. (Foto: Sven Geißler)

Flensborg. I håndbold-damernes Landesliga spillede IF Stjernen hjemme mod HSG Holstein Kiel Kronshagen II og tabte 21-23 (7-16).

- Det var en ualmindelig dårlig første halvleg. Vi lavede flere fejl end mål. Det var langt væk fra Landesliga-niveau, sagde en skuffet IF Stjernen-træner, Thomas Möller. Efter et minut stod det 1-1, men så kom HSG i gang og var efter 20 minutter i front med 11-4. Inden pausen kunne gæsterne endda øge forspringet til 16-7.

I anden halvleg blev kampen spejlvendt. Det sidste kvarter formåede gæsterne fra Kiel kun at score tre gange. Og selv om IF Stjernen nåede at score 11 gange, stod det 21-23, da dommerne fløjtede kampen af. - Jeg er meget glad for, at pigerne kæmpede sig tilbage i kampen. Vi viste en meget bedre anden halvleg og indhentede rigtig mange mål. Desværre var det ikke nok. Deres forspring fra første halvleg på ni mål var bare for meget, sagde Thomas Möller.