Thomas Bleicher
25. April 2017, 08:30 Uhr

Stor begejstring. (Foto: Sven Geißler)

Flensborg. En weekend med masser af håndbold, sjov og god stemning er forbi. Hele lørdag og søndag blev der budt på spændende håndboldkampe, og glade, unge mennesker tager hjem til deres klubber med gode oplevelser i bagagen.

Ikke kun på håndboldbanen var stemningen god, men også samværet med de andre hold uden for håndboldbanen var en succes. Det var også vigtigt for stævnets ledelse, og derfor var der om lørdagen organiseret et aftenprogram for alle stævnets hold i Fördehalle.
I spilleklasserne fra U10 til U16 blev der i alt spillet 161 kampe, og hele weekenden fik tilskuerne spændende kampe og et fantastisk organiseret stævne. Som altid var stævnets highlight finaledagen om søndagen.

Overvældende stemning

I en fyldt Idrætshallen kunne turneringens bedste hold vinde gode præmier og tage årets DHK-Pokal med hjem. Stemningen i hallen var overvældende. Finalekampene blev spillet fra søndag middag til sent om eftermiddagen. Sidste års vindere viste flotte præstationer, da både Hadsten Håndbold og Engesvang BK vandt i både A- og B-Pokalen. En succesfuld DHK-Pokal sluttede med præmieoverrækkelsen søndag eftermiddag, hvor glade spillere og trænere blev kåret som DHK-Pokal vinder 2017.