HKUF tog point med hjem efter spændende kamp

30. November 2015, 16:40 Uhr

Bredsted. HKUF fik lørdag aften et point med hjem fra udekampen mod Bredstedter TSV. Denne spændende kamp mellem de to hold, som kæmper hårdt imod nedrykningen, endte 25-25.

Lige fra starten var kampen mellem Bredstedter TSV og HKUF spændende, og ingen af holdene kunne sætte sig på kampen. Ud fra et struktureret angrebsspil og et kompakt forsvar lykkedes det begge hold at score nogle vigtige mål. En god præstation af begge hold førte til en pausestilling på 15-15.

Efter halvlegen var der stadig ingen af holdene, der kunne sætte sig på kampen, og skiftende føringer blev udlignet igen. Kampen sluttede fortjent med 25-25, og de to hold deltes om vigtige point.