SdU-klubber med nederlag ude

Håndbold

12. Oktober 2015, 17:40 Uhr

Flensborg. Lørdag eftermiddag mødte HKUF TSV Hürup på udebane. SdU-klubben kom bedst fra start og gik hurtigt i front med 6-4, men efter utvivlsomme udvisninger til HKUF kunne hjemmeholdet udligne til 7-7. Ved pausen var stillingen 11-11. Efter havlegspausen fortsatte i få minutter en jævnbyrdig kamp, inden TSV Hürup fik sat sig på kampen og satte tempoet op. Selvom det lykkedes gæsterne fra HKUF at score til 21-19, endte kampen med en 25-19 sejr for hjemmholdet.

SG Dithmarschen - IF Stjernen Flensborg 31:17 (15:8)

I weekendens topkamp spillede IF Stjernen Flensborg på udebane mod SG Dithmarschen Süd. Die første 20 minutter spillede begge hold lige op med hinanden, men ved 10-8 føringen for hjemmeholdet mistede SdU-klubben den røde tråd. Dithmarschen satte sig på kampen og kunne udnytte gæsteholdets fejl. Stjernen prøvede at komme tilbage på det rette spor og reagerede med et skift i forsvarssystemet. Gæsterne var til slut dog chanceløse og tabte fortjent.

SG Dithmarschen Süd: Passehl - Geisler 4, Wulff, Wiese 5, Peters 2, Höhnke, Gehrts, Bögg 3, Lucht 1, Rehder 4, Böge 4, Breier 7, Eckhold 1, Weller.

IF Stjernen: Buettner, Richter - Andresen 4, Mehl 2, Schäfer 2, Terkelsen-Haudrup, Dinslage 1, Hansen 1, Loeck, Kirste 5, Linde 1, Hoeg 1.