Stærk anden halvleg sikrede point

Håndbold

01. März 2017, 18:30 Uhr

Nadine Lühr (nr. 4) fra IF Stjernen kunne score ni gange i khjemmesejren mod Wellingdorfer TV. (Foto: Lars Salomonsen)

Flensborg. Damerne fra IF Stjernen Flensborg vandt en tæt kamp mod Wellingdorfer TV i Landesliga Nord med 24-21 (9-8). I en meget intens kamp kunne i første halvleg ingen af holdene trække fra.

Begge teams sled sig til deres scoringer i en målfattig første halvleg, som endte 9-8 til værterne fra Flensborg. I anden halvleg havde IF Stjernen det nemmere med at score mål. Damerne fra Wellingdorf spillede et meget offensivt forsvar. Men Flensborgerne havde ingen problem med at finde løsninger. Især Nadine Lühr var i scoringhumør og ramte målet ni gang denne aften. Det skete ofte når hun løb ind fra fløjen bagved det offensive forsvar. I 40. minut troede man, at kampen var afgjort (17-11), men gæsterne gav aldrig op og kæmpede sig tilbage i kampen. 75 sekunder før slutsirenen reducerede Wellingdorfer TV til 21-22. Men IF Stjernen holdt hovedet koldt og vandt 24-21.

- Holdets udvikling i de sidste uger er bare fremragende. I den indledende runde havde vi tabt sådan en kamp. Men på grund af et aggressivt forsvar og en lidenskabelig indsats fra alle spillere vinder vi fuld t fortjent, siger en meget lykkelig IF Stjernen-træner, Thomas Möller, efter kampen. Holdet ligger fortsat på fjerdepladsen med 20-12 point.

Fredag (kl. 20.15) venter den næste kamp. Modstander i Idrætshallen er HSG Eider Harde.

Grit Jurack

IF Stjernen: Paluszeck, Richter- Hybsz, Lühr 9, Sahliger 2/1, Schäfer, Dinslage, Sauerland, Ramm 4, Gosch 1/1, Christensen 4, Linde, Nissen 1, Kussin 3