Vigtig sejr til Slesvig IF

Håndbold

24. November 2015, 07:10 Uhr

Slesvig. Søndag aften fejrede Slesvig IF en vigtig hjemmesejr over HSG Holstein Kiel Kronshagen. SIF vandt med 24-23 (14-12).

Hjemmeholdet fik en god optakt i kampen. Udfra et kompakt forsvar og et koncentreret angrebsspil lykkedes det SIF at score på sine chancer og spille sig til en føring på 11-6. Dog kom der en fase, hvor SdU-klubben ikke scorede på klare chancer. Det udnyttede gæsteholdet og kom tættere på, så det pludselig stod 9-11. Resten af første halvleg kunne hjemmeholdet ikke finde tilbage i det rette spor, og gæsterne fra Kiel lykkedes derfor med at forkorte resultatet til en stilling på 12-14 ved pausen.

Jævnbyrdig kamp

I anden halvleg var kampen temmelig jævnbyrdig, og gæsterne kæmpede hårdt. Ved en stilling på 19-19 brændte begge hold på klare chancer, men SIF-træner Timo Pionteks hold lykkedes det så at gå i front med 21-19. For Holstein Kiel var kampen dog ikke tabt endnu, og udeholdet fik udlignet til 23-23. I en spændende slutfase lykkedes det dog gæsterne ikke at udnytte chancerne, så det var SIF, der scorede det afgørende mål og dermed igen kunne sikre sig to vigtige point i Slesvig-Holsten Ligaen. - På trods af en del fejl igennem kampen har det været en spændende kamp og jeg må sige, at det har været en af vores bedste præstationer indtil videre, siger Timo Piontek.