Ond stemning og rødt kort - men ingen mål

Fodbold

02. Dezember 2018, 19:06 Uhr

SC Weiche Flensburg 08s Dominik Hartmann fik et hårdt skud, der udløste et rødt kort til Hannovers Maurice Springfeld. Arkivfoto: Tim Riediger

Flensborg. Julen er hjerternes fest, men fodboldspillerne fra SC Weiche Flensburg 08 og Hannover 96 er nok ikke på julekort med hinanden. Stemningen var ond, da de to mandskaber spillede 0-0 i et rodet drama på første søndag i advent.

Et tidligt rødt kort til Hannovers Maurice Springfeld fik nemlig julegløggen i kog. Efter små 20 minutter havde værterne et skud, der ramte begge stolper, før bolden forlod mållinjen. Hjemmeholdet appellerede for mål og mundhuggedes gerne med både dommere og modspillere. Weiche Flensburgs Dominik Hartmann tog diskussionen men fik et hårdt skub i brystet. Dommeren viste Springfeld et rødt kort - uden nisser og juletræer - for den handling, og så var der ligesom tændt op under kampen som julelysene ved julemarkedet ved Hannovers Marktkirche.

- Der var en meget giftig atmosfære efter det røde kort. Hannover prøvede at udligne vores overtal ved konstant at brokke sig til dommeren. Der var en hidsig stemning på banen, lød det efter kampen fra Weiche Flensburgs assisterende træner Marc Peetz, der fortæller, at Hannover beordrede deres bolddrenge væk kort inde i anden halvleg for at gøre det sværere for gæsterne at jagte mål.

Efter det røde kort blev det nemlig en kamp, hvor Hannover var tilfredse med et enkelt point, mens Weiche Flensburg forsøgte at skabe de muligheder, der kunne sikre dem de tre point. Det blev bare aldrig rigtig let mod et godt organiseret hjemmehold, der holdt Weiche Flensburg fra de helt store chancer gennem alle 90 minutter og dermed sikrede nullerten.

- De stod godt i forsvaret med to fire-kæder og gjorde det svært for os at komme igennem. Vi gjorde det heller ikke godt nok. Vi fik ikke presset dem væk fra deres positioner, konstaterede Marc Peetz.

Midtvejs i anden halvleg redder Florian Kirschke en stor mulighed fra Christopher Gloster, men det til allersidst var Weiche Flensburg, der havde chancen for at score vaniljekransen. Marvin Ibekwe fik godt nok headet bolden over stregen efter et indlæg fra venstre side, men målet blev underkendt for offside. Tv-billeder viste, at den dom var forkert, men derfor måtte Weiche Flensburg altså alligevel dele årets første adventsgave med Hannover.

Hannover 96 II: Weinkauf – Springfeld, Tarnat, Emghames (Demir 56.), Stefandl (Dauter, 20.), Gloster, Wolf, Schulz, Marusenko, Dierßen, Hadzic (Zimmermann 84.)
SC Weiche Flensburg 08: Kirschke – Paetow, Wirlmann, Noel (Isitan 75.), Ostermann, Meyer, Hasanbegovic (Keller 75.), Thomsen, Ibekwe, Pläschke (Ilidio 86.), Hartmann
Dommer: Kevin Rosin
Rødt kort: Maurice Springfeld, Hannover 96 II
Tilskuere: 121

Resumee:
Der SC Weiche Flensburg 08 holte einen Punkt im Auswärtsspiel gegen den Hannover 96 II.
Das 0:0-Unentschieden bot allerdings viel Dramatik. Hitziges Diskutieren folgte der Roten Karte für Hannovers Mauice Springfeld nach den ersten 20 Minuten, und danach war die Atmosphäre am Spielfeld vergiftet. Kurz vor Spielende brachte Weiche Flensburg den Ball über die Torlinie, aber Marvin Ibekwes Tor wurde nicht anerkannt: Abseits. TV-Bilder zeigten indes, dass Ibekwe nicht im Abseits gewesen war, aber das konnte das Ergebnis nicht mehr ändern.