Stort Jörl-nederlag i topkamp

Håndbold

24. Dezember 2018, 08:30 Uhr

HSG Jörl DE Viöl kom i menneskehænder i topkampen. Foto: Tim Riediger

Jörl. Hovederne hang hos damerne fra HSG Jörl DE Viöl efter det klare nederlag på hjemmebane i topkampen mod Hannover-Badenstedt. Jörl-kvinderne kunne ellers spille sig op på siden af Hannover-Badenstedt i toppen af rækken med en sejr, men de var aldrig i nærheden af point og tabte med 35-26.

Efter 10 minutter var værterne allerede bagud med 6-2, og ved pausen førte gæsterne med hele 19-12. Der var på forhånd lagt op til en spændende kamp mellem efterårets to stærkeste mandskaber i 3. Liga, men Hannover-Badenstedt dræbte spændingen og viste stor styrkeforskel.

Jörl fik hverken styr på Saskia Rast, Natasha Ahrens eller Jana Pollmer. I anden halvleg blev afstanden kun større, og nederlaget betyder, at Jörl-kvinderne nu har fire point op til Hannover-Badenstedt.