Weiche II smed to mål i Lübeck

Fodbold

04. März 2019, 06:11 Uhr

Thomas Seeliger vidste ikke, om han skulle være glad eller trist efter 2-2-resultatet i Lübeck. Arkivfoto

Lübeck. Det var svært for Thomas Seeliger at finde en passende mine efter 2-2-resultatet mod VfB Lübeck II. Træneren for andetholdet fra SC Weiche Flensburg 08 så sit hold spille 35 fantastiske minutter og komme foran med 2-0 i Lübeck, men han så også sit hold blive nervøse efter 2-1-reduceringen, og så måtte flensborgerne nøjes med et point, da værterne fik udlignet knap halvvejs inde i anden halvleg.

- Det er en dag, hvor du ikke ved, om du skal være glad eller trist. Det er altid skidt ikke at vinde efter at have ført 2-0, men på forhånd havde jeg været tilfreds med uafgjort i Lübeck, lød Seeligers reaktion efter kampen.

VfB Lübeck II lå før kampen på fjerdepladsen i Oberliga, og Weiche 08 II har bestemt ikke krav på point i sådan en udekamp, selvom de også er en del af subtoppen i rækken. De ligger to point bag Lübeck-mandskabet, men det kunne absolut ikke ses fra start af de to holds første betydende kamp i 2019.

Gæsterne sad på forestillingen før pausen. De var disciplinerede i defensiven og kom også frem til gode muligheder. De to bedste tilfaldt begge Sebastian Kiesbye, der skarpt skød Weiche 08 II mere end godt på vej med målet til både 1-0 (25.) og 2-0 (32.). Efter godt en halv time tydede intet på, at hjemmeholdet skulle i nærheden af point, men kort før pausen kom Kenny Korup (38.) på tavlen efter en standardsituation, og det åbnede kampen.

- Vi har styr på et hele i de første 35 minutter, men vi mister lidt modet efter 2-1-målet. I anden halvleg har vi også chancer til 3-1, men de har også deres muligheder, og så kommer udligningen, forklarer Weiche 08 II-træneren.

Det er Fabio Parduhn, der udligner for værterne (64.), og 2-2-målet behøvede langt fra have været det sidste. Både Lübeck og Weiche Flensburg havde chancer for en føring, men den livlige affære endte i en pointdeling.

- Vi havde alle muligheder for både at vinde og tabe i dag, men når man fører 2-0, så vil man gerne vinde. Vi havde to spillere ude med skader, og derfor mangler vi lidt stabilitet, men jeg er egentlig udmærket tilfreds, opsummerede Thomas Seeliger.

Næste opgave for SC Weiche Flensburg 08 II er på lørdag, hvor de får besøg af Eutin 08.

Jonas Løytved

VfB Lübeck II: Neumeister - Shalom (Korup 10.), Akcasu, Kalfa, Dagli, Parduhn, Svirca, Weidemann, Todt, Bombek (Gottschalk 54.), Acer (Kara 83.)
SC Weiche Flensburg 08 II: Hinrichs Schleemann, Kiesbye, Cornils (Bieck 70.), Waskow, Melfsen, Dammann (Miske 46.), Ostermann, Carstensen, Keller, Jungjohann
Dommer: Patrick Hahn