12 Tölle-mål var ikke nok

Håndbold

09. Dezember 2018, 19:16 Uhr

12 mål fra Sjören Tölle var ikke nok til en sejr mod topholdet. Arkivfoto: Tim Riediger

Flensborg. Sjören Tölle skød med skarpt, men 12 mål fra Tölles højre-lap var ikke nok for DHK Flensborg. Det var heller ikke forventet, at DHK skulle have noget med fra Hildesheim, men det havde da været noget af en bonus. Topholdet Eintracht Hildesheim vandt med 26-21 over bundholdet DHK, der dog ikke kunne være helt utilfredse med indsatsen ved Innerste-floden.

- Det er sjældent, at jeg glæder mig over et nederlag, men i dag var det super, sagde DHK-træner Jens Häusler.

Gæsterne førte med 2-1 - naturligvis på to mål af Sjören Tölle - men det var så også SdU-klubbens eneste føring. Ved 9-7 efter et kvarter var DHK stadig med i kampen, og Flensborg-klubben var også lidt uheldige med at være bagud med 14-10 ved pausen.

Der skal være forskel på den absolutte top og den absolutte bund i 3. Liga, og det var der så også efter pausen. Særligt Julius Heil, Nikolaos Tzoufras og Lothar von Hermanni gjorde ondt på DHK, og ved 21-14 med et kvarter igen var kampen reelt afgjort. Gæsterne hang i og fik kæmpet sig på 24-20 med fem minutter igen, men tættere på sensation kom de altså ikke.

- Vi kæmpede godt i dag. Vi dækkede godt op og lukkede kun 26 mål ind mod et klassehold. Vi er kommet et skridt videre, mente Häusler.

Statistik:
Eintracht Hildesheim:
Twarz, Lefan - Zakrzewski 1, Pieles, Heil 8, Lungela 2, Gruszka 1, Tzoufras 7, Wiebe, Dolozel, von Hermanni 7, Ehlers
DHK Flensborg: Wendt, Ejmar, Basenau - Heinker, Busch, Jessen, Wickert-Grossmann 4, Wenske, Ejmar, Blockus 3, Tölle 12 (2), Zinndorff, Desler, Skaaning Linnebjerg 2
Dommere: Gunnar Beyer og Andreas Jakob
Udvisninger: 4-6 (Heil, Wiebe, Dolozel, Ehlers - Jessen, Wickert-Grossmann, Ejmar 3, Tölle)
Straffekast: 1/3 - 2/2