DHK fulgte med - men tabte

Håndbold

27. Oktober 2018, 21:07 Uhr

Simon Linnebjerg scorede seks gange, men DHK tabte på udebane til Oranienburger HC. Arkivfoto: Lars Salomonsen

Oranienburg/Flensborg. I de første 40 minutter fulgte DHK Flensborg med favoritterne fra Oranienburger HC, men SdU-klubben måtte til sidst giver for tabt. Favoritterne fra Oranienburg vandt med 33-28 efter 15-14 ved pausen.

DHK havde 15-15 i begyndelsen af anden halvleg, og da Simon Linnebjerg reducerede til 22-20 med små 20 minutter igen, var point langt fra umuligt for Flensborg-klubben. Men i kampens sidste fjerdedel trak værterne fra. De havde også flere ressourcer end DHK-mandskabet, der er hårdt ramt af skader.

Tjark Desler og Simon Linnebjerg blev topscorere for DHK med seks mål hver, mens Sjören Tölle og Mads Zinndorff hver scorede fem gange.

Nederlaget fastholder DHK Flensborg som en del af bundstriden i 3. Liga. Næste opgave for DHK er på lørdag, når de får besøg af SC Magdeburg II.

Læs mere om kampen i mandagens udgave af Flensborg Avis.