IF Stjernen tabte i Heide

Landesliga

16. Februar 2016, 06:27 Uhr

Damerne fra IF Stjernen Flensborg tabte. (Arkivfoto)

Heide. I topkampen måtte IF Stjernen Flensborg vende hjem fra Heide med et 33-26 nederlag. Håndbold Heide. I weekendens topkamp i kvindernes Landesliga gæstede IF Stjernen Flensborg MTV Heide. Med en andenplads er det MTV Heide, der stadig har store chancer på oprykningen, da holdet ligger lige med førstepladsen.

SdU-klubben derimod er, på trods af sin tredjeplads, faldet lidt tilbage. Med weekendens nederlag mod MTV Heide på 33-26 er afstanden til de to første blevet endnu større, og for Stjernen vil det blive meget svært at holde kontakten til de første to pladser.

Med en dårlig optakt startede holdet med de grønne trøjer ind i kampen og måtte hurtigt accepteres, at hjemmeholdet denne dag var det bedste hold. De første 30 minutter fandt gæsterne fra Flensborg slet ikke i det rette sport, og hjemmeholdet fik derfor spillet sig til en suveræn pausestilling på 17-11. Efter halvlegen fandt SdU-klubben lidt bedre ind i kampen, men stadig forblev holdet chanceløst mod det stærkt spillende hold fra MTV Heide. Det førte til, at hjemmeholdet fik vundet kampen med 33-26, og SdU-klubben dermed blev sendt hjem til Flensborg uden point.

Kaya Plöger

MTV Heide: Sach, Shrakerjahn - Napirasky 2, Rothländer 2, Rothländer 7, Petersen 3, Schlodorsch 13, Behnke 4, Sochau-Tinny, Jochims.
IF Stjernen: Richter - Andresen 4, Schäfer, Terkelsen-Haudrup 1, Dinslage 2, Hansen 7, Sauerland 2, Linde 2, Loeck, Kussin 4, Hoeg 4.