Klart DHK-nederlag

Håndbold

23. März 2019, 18:40 Uhr

Oranienburger HC havde krammet på DHK Flensborg. Foto: Martin Ziemer

Flensborg. DHK Flensborg fik ørerne gevaldigt i maskinen af Oranienburger HC. Der var ganske enkelt klasseforskel i Idrætshallen, hvor gæsterne vandt med hele 27-19. Et resultat, der virkelig sætter DHK under pres i bunden af 3. Liga, hvor overlevelseschancerne snart ser papirtynde ud.

Helt fra start så det ellers godt ud for DHK, da Sjören Tölle gjorde det til 2-0 efter fem minutter, men glæden varede kort. Oranienburger HC kom på 5-2 og sad derfra på begivenhederne. Gæsterne førte 14-9 ved pausen, og kampen igennem havde DHK yderst svært ved at lave mål.

Værternes topscorere blev Marc Blockus og Johannes Krüger med fem mål hver, men de kunne ikke afværge et nederlag, som kun blev mere klart i løbet af anden halvleg. Hurtigt kom Oranienburg-mandskabet på 18-11, og snart var al spænding i opgøret fjernet.

Læs mere i mandagsudgaven af Flensborg Avis.