Knudsen og BSV henter vigtig udesejr i Rusland

Håndbold

12. November 2018, 07:00 Uhr

Den tidligere SG-spiller Michael Knudsen gør det godt i Champions League. Archivfoto: dpa

Chekhov. Håndboldherrerne fra Bjerringbro-Silkeborg (BSV) med den tidligere SG-stregspiller Michael Knudsen på holdet fortsætter kursen mod avancement fra Champions Leagues gruppe C efter en sejr ude mod russiske Chekhovskie Medvedi.

Grundlagt på en fremragende første halvleg af de danske vicemestre tog BSV en sejr på 30-24 og topper fortsat gruppen alene efter syv af de ti kampe. Holdet har 12 point, hvilket er to mere end portugisiske Sporting CP.

I de første 30 minutter tromlede det danske hold hen over et chanceløst russiske mandskab. Russerne havde meget svært ved at sætte gode angrebskombinationer sammen, og i den modsatte ende var det ikke det store problem for danskerne at sætte mål på tavlen. Det gav en sikker dansk pauseføring på 16-10. Dermed skulle der blot dansk koncentration til i anden halvleg for at køre sejren hjem.

Med en hjemmesejr over slovakiske Tatran Presov på søndag kan BSV spille sig i 1/16-finalen.