SdU-klubber med sejr og nederlag

Håndbold

08. Dezember 2015, 08:20 Uhr

Det gjorde ondt for HKUF (i blåt), som tabte mod Lindholm. (Foto: Lars Salomonsen)

Flensborg. Med sæsonens syvende sejr ligger IF Stjernen Flensborg fortsat blandt ligaens tre bedste hold. HKUF er derimod stadig nedrykningstruet og nummer næstsidst.

SG Pahlhude/Tellingstedt - IF Stjernen Flensborg 20-30 (8-13)

IF Stjernen vandt sin udebanekamp mod SG Pahlhude/Tellingstedt 30-20. SdU-klubben kom godt fra start og arbejdede koncentreret i både forsvar og angreb. Resultatet var mange gode målchancer. Dem udnyttede gæsterne konsekvent og kom hurtig foran 9-2. I slutningen af første halvleg kom hjemmeholdet dog bedre ind i kampen og kunne reducere. Pausestillingen lød på 13-8 i Stjernen favør. Efter pausen var det fortsat IF Stjernen, som dominerede kampen. Føringen blev øget yderligere, og Pahlhude var i sidste ende uden chance. Mod et stærkt spillende hold fra Flensborg måtte værterne se sig slået ud med 30-20.

SG: Nielsen, Böll - Engelhardt 4, Tesch, Zabinski, Lütje 3, Billerbede, Jacobsen 3, Hennings 7, Schubert, Letanoczki. IF Stjernen: Buettner, Richter - Schäffler 3, Terkelsen-Haudrup, Dinslage 4, Hansen 5, Sauerland 3, Kirste 4, Manthe, Linde 8, Andersen 3.

HKUF - Risum-Lindholm 21-25 (10-15)

HKUF tabte på hjemmebane mod SVF Risum-Lindholm 21-25. Allerede fra starten var det gæsteholdet, der satte sig på kampen. Hjemmeholdets dårlige optakt førte til en føring for gæsterne, som SdU-klubben slet ikke fik indhentet i denne kamp. Ved pausen var HKUF bagud 15-10. Gæsteholdet sad også på kampens anden halvdel, og selv om HKUF kæmpede, tættere end tre mål (20-17) blev det ikke.

HKUF: Strubel - Friedrich 1, Bischoff 10, Schlünzen 5, Sothmann 2, Wichmann, Ihle, Gosch 1, Madsen 2. Lindholm: Hansen - Glimm, Thun 7, Jacobsen 2, Höfer 1, Oldsen 8, Petersen 3, Petersen, Hillebrandt 4.