SdU-klubber starter med sejr og nederlag

Sæsonstart

14. September 2015, 16:40 Uhr

IF Stjernen Flensborg Logo

Flensborg. Søndag eftermiddag startede den nye sæsons for IF Stjernens damehold mod Bredstedter TSV 2. Efter nogle problemer i begyndelsen af kampen fandt IF Stjernen i løbet af halvlegen bedre ind i kampen. Især tempospillet var en afgørende faktor, for hjemmeholdet fik store chancer i både kontraspillet og fra backpositionerne. Allerede til pausen havde Thomas Möllers hold spillet sig til en 18-8 føring. Slutenelig kunne IF Stjernens damehold sikre sig de første to point i Landesligaen med en 32-13 sejr på hjemmbanen.

IF Stjernen: Richter - Andresen 5, Andresen 10, Mehl, Schäfer 5, Dirnlage, Hansen 3, Loeck 1, Kirste 4, Linde 3, Kussin, Hoeg.
Bredstedter TSV 2:Hansen - Hansen 2, Marks, Christiansen, Hansen, Brandt, Paulsen 5, Bahrnsen, Hagen 4, Staz, Pehdor 1, Rülmann.

HKUF Harreslev - SG Dithmarschen Süd 14-30

Lørdag eftermiddag startede HKUF i Landesligaen mod SG Dithmarschen Süd.

Efter en tøvende start for gæsterne kunne SG Dithmarschen Süd sætte sig på kampen uden problemer. Med et utal af fejl på HKUFs side, havde hjemmeholdet på intet tidspunkt en chance for at ændre på slagets gang. Allerede til halvlegen kunne gæsteholdet gå i front med 16:5. Hjemmeholdet var chanceløs igennem hele kampen og kunne denne dag ikke forhindre et nederlag på 14:30.                          Kaya Plöger
HKUF:Strubel - Bischoff 5, Gosch 3, Sothmann 2, Ihle 1, Grudda, Yiemann 1, Franke 1, Mattsen 1.
SG Dithmarschen Süd:Passehl - Johannsen, Geisler, Kniff, Wiese 5, Peters 2, Höhnke, Gerths 7, Lucht 3, Rehder 4, Böge 4, Breier 6, Eckhold.