SdU-SG vandt uden glans

Ungdomsfodbold

05. Dezember 2017, 06:50 Uhr

Mika Lehmann (t. v.) vandt med SG DGF/Stjernen over Eckernförde med Avdi Bardiqi. (Foto: Sven Geißler)

Flensburg. - Vi vandt, men spillede ikke særlig godt, sådan lød analysen fra Sven Christiansen, træner for A-Jugend-holdet fra SG DGF/Stjernen Flensborg. I Landesliga vandt Christiansen tropper 3-1 (2-1) over Eckernförder SV og ligger stadig i spidsen for rækken.

- Disse kampe skal man også vinde, det er også en kvalitet at vinde, når man ikke spiller godt. Resultatet er jeg derfor selvfølgelig tilfreds med, sagde SG-træneren.
Værterne kom hurtigt foran på to mål af Lasse Arp (15.) og Mads Momme Sowada (18.). - Derefter stoppede vi desværre med at spille fodbold. Drengene var sløje i koncentrationen, lød Sven Christiansens kritik.
 - Vi har vundet, og derfor skal vi bare glemme kampen. Det er i orden, at man også har en dårlig præstation. Vi var heldige at modstanderen ikke udnyttede det, og at vi scorede til 3-1 efter deres mål.

»Den vil vi også vinde«

Lukas Marcel Witte (35.) scorede for gæsterne kort tid før pausen. I anden halvleg var det Ole Lund (69.) som lukkede kampen. Årets sidste kamp venter næste søndag (kl. 13) mod SSG Rot-Schwarz Kiel.

- Den vil vi også vinde og klarer vi det, har vi spillet en rigtig god runde, siger Sven Christiansen. Kampen, spilles under alle omstændigheder for den fløjtes i gang på kunstgrasbanen i Engelsby-Centret i Brahmsstraße, IF Stjernens hjemmebane.

Ruwen Möller

SG DGF/Stjernen: Behnke - Freimark, Christiansen, Krüger, Lehmann, Sowada, Lund, Barschdorf (68. Wachsmann), Arp, Slejhar (83. Neumann), Leupelt