Sejr efter god anden halvleg

Landesliga

23. Februar 2016, 07:57 Uhr

Anne Linde (i grøn trøje) vandt med IF Stjernen Flensborg. (Foto: Tim Riediger)

Flensborg. Efter det tydelige nederlag mod MTV Heide i sidste weekend ville SdU-klubben vise en bedre præstation mod HSG SZOWW. Som forventet var gæsterne en ubehagelig modstander, der med sin kampvilje ikke gjorde det nemt for hjemmeholdet.

Det tog lidt tid inden IF Stjernen fandt ind i kampen og gæsteholdet fik i denne fase udnyttet SdU-klubbens fejl. Indtil de sidste fem minutter af den første halvleg stod begge hold på lige fod med hinanden. Først på dette tidspunkt fandt klubben i de grøne trøjer tilbage i det rette spor og fik udnyttet sine chancer konsekvent, så hjemmeholdet gik i pausen med en 15-11 føring.

IF Stjernen havde den bedste optakt i anden halvleg

Efter halvlegen var det træner Thomas Möllers hold, der havde den bedste optakt og hurtigt fik spillet sig til en 18-11 føring, som allerede havde været afgørende for kampen. Selvom det endnu engang for gæsterne lykkedes at forkorte resultatet til 23-20, forblev HSG SZOWW chanceløs og IF Stjernen fik vundet kampen med 27-23.

IF Stjernen: Richter - Andresen 5, Schäfer 3, Terkelsen-Haudrup 2, Dinslage 4, Hansen 2, Sauerland, Linde 1, Loeck, Hoeg 6, Andersen 4.HSG SZOWW:Kuhk, Carstens - Wippich 3, Kuhk 8, Carstensen 2, Paulsen 4, Jepsen, Hansen 1, Petersen, Janssen 5.