Sejr til Stjernens håndbolddamer

Landesliga

02. November 2015, 16:50 Uhr

IF Stjernens Tina Kirste (med bolden) scorede fem mål i kampen mod Munkbrarup.(Foto: Martina Metzger)

Flensborg. Søndag eftermiddag mødtes IF Stjernen Flensborg og HF Flensburg Munkbrarup i Idrætshallen Flensborg og spillede om point i Landesliga Nord. IF Stjernen vandt til sidst sikkert med 27-19.

Begge hold startede forsigtigt. IF Stjernen fik i første halvleg styr på kampen og kom foran med 13:9. Efter pausen blev kampen meget rodet. Begge hold lavede mange fejl. Men, som i første halvleg, fik Stjernen bedre fat på kampen. De begyndte at spille med højere tempo. Damerne fra Munkbrarup havde spillet en kamp dagen før i Lindholm og løb tør for kræfter. Til sidst vandt værterne suverænt med 27-19. Thomas Möller, træner fra IF Stjernen, mente efter kampen: - Det har ikke været en skøn kamp. Som det nu er, når to hold spiller i et derby mod hinanden. Vi har lavet mange fejl, og engang imellem var det ret hårdt, men til sidst har vi fortjent sejren. Vi er foran fra femtende minut og vinder kampen sikkert. IF Stjernen ligger nu på tredjeplads med 7:3 point. Lørdag den 7. november spiller IF Stjernen mod HSG SZOWW, som Stjernen har tabt til de sidste to ligakampe.

Grit Jurack

IF Stjernen Flensborg: Andresen 9, Andersen 8, Kirste 5, Schäfer 2, Dinslage 1, Hansen 1, Linde 1 HFF Munkbrarup: Zimmer 5, Benthien 4, Lange 3, Süte 2, Engel 2, Lucht 2, Eifert 1