Stjernen med uafgjort i topkamp

IF Stjernen Flensborg- MTV Heide

19. Oktober 2015, 16:10 Uhr

Både Stjernen håndbold damer og MTV Heide kæmpede om hver bold.(Foto: Martina Metzger)

Flensborg. I weekenden mødte IF Stjernen Flensborg MTV Heide på hjemmebane. Det var rundens topkamp, og den endte 31-31 uafgjort. Gæsterne kom bedst fra start. Indtil midten af første halvleg var kampen tæt, men gæsteholdet var hele tiden foran. Efter et brud i SdU-klubbens spil mistede Stjernen den røde tråd og lå pludselig bagud med 14-8. Hjemmeholdet fandt dog inden pausen tilbage i det rette spor og var efter 30 minutter kun bagud med et mål. Efter pausen var kampen tæt, men igen lykkedes det Heide hele tiden at være foran med et mål. Ved stillingen 27-27 kunne Stjernen for første gang i kampen overtage føringen. I sidste sekund kunne gæsterne udligne til et 31-31 ved en scoring på et direkte frikast, så begge parter måtte nøjes med et uafgjort i denne topkamp. - Kampen har været spændende over 60 minutter og egentlig har begge hold fortjent denne ene point, sagde Thomas Möller, træner IF Stjernen Flensborg.

Kaya Plöger

IF Stjernen: Büttner, Richter - Andresen 5, Mehl, Schäfer 5, Terkelsen-Haudrup, Dinslage, Hansen, Loeck, Kirste 6, Linde 4, Kussin, Hoeg 2, Andersen 8.

MTV Heide: Sack, Shaderjahn - Napirasky, Hunold, Rothländer 2, Engel 3, Milde 16, Rothländer 4, von Freedem, Schladetsch 2, Behnke 4, Loczenski, Vogakte.