Ungt Stjernen-hold tabte

Fodbold

08. Oktober 2018, 08:25 Uhr

IF Stjernen Flensborg 2018/19. Foto: Sven Geißler

Landesliga Flensborg. Offensiven haltede, da IF Stjernen søndag eftermiddag tabte med 2-0 på udebane til Eckernförder SV. Chancerne var få, og mindretalsklubben manglede skarphed foran mål. Tættest på var Jonathan Siebenschuh, da han ramte stolpen på et indlæg fra Ole Lund.

- Vi havde et meget ungt mandskab i dag. De gjorde det godt, men vi skal virkelig arbejde offensivt, for vi laver for få mål, sagde træner Ingo Lüthje efter nederlaget.

IF Stjernen kom bagud 1-0 midtvejs i første halvleg, da Nicolas Lietz udnyttede en fejl fra Noah Brieskorn (23.). Efter pausen udbyggede Leon Knittel til 2-0 (60.), da hans afslutning akkurat blev dømt over stregen af kampens dommer.

Det kunne være gået værre for IF Stjernen, hvis ikke Rico Nommensen havde disket op med flere store redninger.

- Vi havde selvfølgelig håbet på at få noget med hjem. Vi tror altid på vores chancer, men nogle gange taber man. Sådan er fodbold, lød det fra Lüthje.

IF Stjernens næste kampe er på lørdag, hvor de hjemme i Flensborg møder VfR Horst.