Håndbold

Fem SG'ere i udsolgt målfest

SG-stregspilleren Johannes Golla fik sin første all-star-optræden. Foto: Marijan Murat/dpa

Stuttgart. De offensive detaljer var noget flere end de defensive udfoldelser, men det så nu ikke ud til at genere tilskuerne i en udsolgt arena i Stuttgart med 6200 tilskuere. Det er vel i bund og grund også opskriften på en ægte all-star-opgør: At målene, det seværdige håndbold er i højsædet.

Det fik publikum i overflod, men de fik til gengæld ikke en sejr til det tyske landshold. VMs nummer fire blev besejret af Bundesligaens all-star-hold med 42-39. Det levede de fleste vist med - også på banen hvor tyskerne vist havde lidt mere smertelige nederlag i deres karriere.

Det tyske landshold kom ellers foran i kampens indledning, men efter hele 21-21 ved pausen sad all-star-holdet på begivenhederne efter pausen. Her nåede føringen på et tidspunkt helt op på seks mål, inden det altså endte med en tremålssejr til stjerneholdet fra Bundesligaen, som havde Danmarks verdensmestertræner Nikolaj Jacobsen som træner. Ellers var der ingen nykårede verdensmestre i truppen efter både Rasmus Lauge og Lasse Svan måtte melde afbud på grund af skader.

Det betød dog langt fra, at SG Flensburg-Handewitts suveræne førerhold ikke var repræsenteret. Hele fem spillere var med på all-star-holdet, og alle fik de sat deres aftryk på begivenheden. Benjamin Buric stod i buret gennem anden halvleg, alle SGs fire markspillere kom på måltavlen. Holger Glandorf og Johannes Golla scorede begge to gange, mens Hampus Wanne og Marius Steinhauser leverer tre kasser hver.

- Det var dejligt at spille en rolig kamp. Det var sjovt, sagde Johannes Golla efter kampen til tv-stationen Sky.

Ligesom unge Golla, der havde sin første all-star-optræden, så var rutinerede Holger Glandorf også fint tilfreds efter kampen.

- Det var en sjov kamp, og det var dejligt igen at spille kamp og få nogle dueller, lød det fra Glandorf overfor Sky.

SG Flensburg-Handewitt indleder forårssæsonen på torsdag, hvor de på udebane møder Wetzler.