SIF-sejr til sæsonoptakt

Håndbold Schleswig-Holstein Liga

18. September 2017, 18:40 Uhr

Slesvig IF (Foto: Tim Riediger)

Weddingstedt. - Selvfølgeligt ser det ud som en sikkert sejr, hvis man kigger på resultatet. Men det var det først helt til sidst, sagde Marco Heßel, træner for Slesvig IF. Hans håndbolddamer vandt optaktskampen i Schleswig-Holstein-Liga mod HSG Weddingstedt/Hennstedt/Delve med 32-27 (12-13).

- Vi var advaret. Weddingstedt spillede lige, som vi forventede det. Med mange krydsbevægelser formåede de at trække vores forsvar fra hinanden. Heldigvis kunne man også se, at de var nervøse. Derfor smed de mange bolde væk og kunne ikke løbe fra os, foklarede Marco Heßel første halvlegs forløb. Selv var han ikke tilfreds med holdets scoringssikkerhed.

Over 1-0, 6-4 og 9-9 gik værterne med 13-12 i halvlegen. I anden omgang spillede Slesvig IF bedre. - Vi kom op i gear og lavede mange kontramål. Især Anna Thede kom til gode scoringer. Også Lea Clausen og Melanie Puttins viste, hvad de kan, sagde træneren efter kampen og fortsæt: - Vi er meget tilfredse. Vi scorede mange mål over fløjene. Det manglede vi i træningskampene inden sæsonstart. Vi er glade for de to point. Jeg er sikker på, at andre hold vil tabe til Wedingstedt, som er et meget stærkt oprykkerhold.

Grit Jurack

SIF: Christiansen, Hartung- L. Thede 3, Mitzkus, Puttins 8, Behnke 2, Schoor 3, J. Thede, Weintraut 1, Clausen 8/1, A Thede 5, Kuhnt 2, Kasischke