Andet nederlag i træk for Slesvig IF

Håndbold

29. Februar 2016, 16:30 Uhr

SIF tabte igen. (Arkivfoto)

Lindewitt. Slesvig IFs damer med Timo Piontek som træner gik positive ind til weekendens derby mod TSV Lindewitt. Holdet havde sidste efterår for første gang i mange år vundet over naboerne, og det huskede SIF-pigerne. Men det var ikke nok. Denne gang tabte de igen og det med ciffrene 27-26.

Gæsteholdet fik ellers en god start ind i kampen og fik hurtigt spillet sig til en 3-1 føring. På trods af gode forsvarsaktioner i de første minutter lykkedes det dog Lindewitt at ændre på slagets gang, og med en del unødvendige fejl i både angrebs- og forsvarsspillet var det pludselig Lindewitt, der overtog føringen til 9-4. SIF havde svært ved at finde tilbage på det rette spor og måtte derfor acceptere en pausestilling på 13-18, hvor hjemmeholdet efter problemer i starten af kampen var klart det bedre hold.

Efter halvlegen var det TSV Lindewitt der kom bedst fra start og fik udbygget sin føring. Timo Pionteks hold kæmpede dog videre og fik spillet sig til gode chancer, som man desværre ikke fik udnyttet godt nok. Indtil de sidste seks minutter af kampen var det hjemmeholdet, der dominerede kampen helt klart. Så fandt gæsterne dog tilbage i kampen og fik udnyttet deres chancer, så man fik reduceret resulatet til et 26-27. I det sidste minut mislykkedes det SdU-klubben at få et angreb mere, og dermed måtte man efter en god comeback vende hjem til Slesvig med et ærgerligt nederlag.