Sejr til HKUF - IF Stjernen tabte

Kvindehåndbold/Landesliga

22. März 2016, 08:00 Uhr

Bredstedter TSV gjorde alt for at stille sig i vejen, men kunne alligevel ikke forhindre nederlag til HKUF. (Foto: Sebastian Iwersen)

Flensborg. I sæsonens sidste udebanekamp blev IF Stjernen Flensborg sendt hjem med et nederlag på 20-24 (9:9) mod HSG Weddingstedt/Henstedt/Delve i kvindernes landesliga.

Begge håndboldhold startede lige, og ingen af holdene fik spillet sig til en føring på mere end to mål. I en udlignet første halvleg gik holdene med en stilling på 9-9 til pausen.
Ligesom den første halvleg forblev den anden en tæt kamp om to vigtige point. Indtil de sidste minutter var begge hold på lige fod, men med kun ni raske spillere forsvandt gæsteholdets kræfter igennem en meget intensiv kamp og en stærkt spillende Vivien Manzke udgjorde forskellen for HSG Weddingstedt/Henstedt/Delve med sine 14 mål.
SdU-klubben måtte altså vende hjem med et ærgerligt nederlag på 20-24.

HSG We/He/De: Schlüter - Mohr 2, Groth, Manzke 14, Ringstetter 1, Jarasinski 1, Schreiber 1, Shoppe 1, Moldenhauer 3, Moldenhauer, Läding, Frahm 1, Borchers.
IF Stjernen: Richter - Schäfer 2, Terkelse-Hausrup 2, Dinslage 2, Hansen 2, Sauerland 2, Linde 1, Loeck, Andersen 8.

HKUF - Bredstedter TSV 2: 21-14 (14-7)

Søndag eftermiddag mødte HKUF Bredstedter TSV. Begge hold kæmper for at kunne blive i Landesligaen og med kun et point forskel ligger Bredstedter TSV på andensidste plads i puljen.

I en så vigtig nedrykningskamp var det SdU-klubben fra Harreslev, der kom bedst fra start. Hurtigt fik hjemmeholdet markeret, at de ville vinde denne kamp. Gæsterne var chanceløse, og HKUF fik spillet sig til en suveræn pausestilling på 14-7.
Efter pausen fandt HKUF-træner Frederik Bindzus' hold igen den samme form som i første halvleg. Holdet gav ikke gæsterne fra Bredstedt nogen chancer og kunne dermed vinde sin første kamp i 2016 med 21-14.

HKUF: Strubel - Bischoff 8, Schlünzen 2, Sothmann 3, Wichmann 2, Ihle, Grudda, Gerschefski, Gosch 6, Friedrich.
Bredstedter TSV: Hansen - Brandt 5, Hansen, Christensen, Hagen 1, Hansen 5, Paulsen, Stein 1, Rehder, Rühmann 1.