SIF: Uafgjort i sidste sekund

Schleswig-Holstein-Liga

12. Oktober 2015, 17:40 Uhr

Herzhorn. I Schleswig-Holstein-Liga gæstede Slesvig IFs damer MTV Herzhorn. Og gæsterne tog et 24-24-uafgjort med hjem, mod et hold, som ellers var favorit inden opgøret.

SIF begyndte godt og viste gode takter både offensivt samt i forsvaret. Herzhorn derimod havde problemer lige fra begyndelsen og lavede en del tekniske fejl. Gæsterne med træner Timo Pionteks førte 13-11 ved pausen. Efter halvlegspausen måtte gæsterne kompensere for et rødt kort og var desuden pludselig bagud med 22-19. I kampens allersidste sekund lykkedes det dog Lea Clausen at udligne til et 24:24.

-Ingen af os havde regnet med, at vi ville tage point med hjem i dag. Mit hold har kæmpet hele vejen og virkelig fortjent et uafgjort, sagde en glad Timo Piontek.

Kaya Plöger

Slesvig IF: Barten, Christiansen - Clausen 4, Thede 5, Puttins 4, Behnke, Schmidt 1, Thede 6, Mitzkus 1, Lübker 1, Brandt 2