Slesvig IF tabte mod Herzhorn

SH-Liga

01. Februar 2016, 17:20 Uhr

Slesvig. På hjemmebane tog Slesvig IF imod MTV Herzhorn, topholdet i Slesvig-Holsten Ligaen.

Efter at SdU-klubben i den sidste kamp mod MTV Herzhorn overraskede og spillede uafgjort, ville SIF igen hente mindst et point. Dette lykkedes dog ikke, og SIF tabte 31-25. Timo Pionteks hold begyndte godt og gjorde livet svært for gæsteholdet. Med et kompakt forsvarsspil fik Slesvig tvunget MTV Herzhorn til dårlige skudchancer. Derudover stod Ulrike Barten fremragende på mål. I næsten 20 minutter var hjemmeholdet det bedste, men så kom gæsterne bedre ind i kampen, og SIF mistede den røde tråd. Problemer i angrebsspillet og dårlige skudchancer førte til, at Herzhorn pludselig scorede syv mål i træk. Gæsterne fik spillet sig til en 13-8 pauseføring. I anden halvleg sad Herzhorn på kampen. SIF fandt ingen løsninger og kunne ikke forhindre gæsteholdets føring. Hjemmeholdet fandt i de sidste ti minutter tilbage i det rette spor, men da var det allerede for sent.

Kaya Plöger

SIF: Barten, Christiansen - Brandt, Thede 4, Lübker 4, Clausen 7, Kasischke, Thede 7, Puttins, Mitzkus, Behnke 3, von Ramm, Barz