Slesvig IF vandt derby

Slesvig- HSG Tarp-Wanderup

19. Oktober 2015, 16:10 Uhr

Slesvig. Den stod på derbytime, da Slesvig IFs håndbolddamer i weekenden tog imod HSG Tarp-Wanderup. Efter 60 spændende minutter vandt SIF 30-27.

Lige fra starten var kampen temporig, men det var gæsterne, der fik den bedre optakt. SIF-damerne med Timo Piontek som træner havde i begyndelsen store problemer med HSGs angrebsspil. Først i slutningen af den første halvleg lykkedes det værterne at ændre på slagets gang og spille sig til en pauseføring (20-17). Efter pausen fik SIF den bedste optakt. Forsvaret stod nu kompakt og gennem et temporigt angrebsspil fik hjemmeholdet sig spillet til gode chancer. Især Lea Clausen scorede suverænt på sine chancer og var med 13 mål SdU-klubbens topscorer denne dag. På trods af en del tekniske fejl på begge sider lykkedes det hjemmeholdet at holde føringen og vinde. - Sejren skyldes en god holdpræstation. På trods af en del fejl i begyndelsesfasen kæmpede vi videre og blev belønnet for dette. Alle kampe vil blive hårde i denne sæson, men hvis vi får fat i en god dag kan vi sætte alle modstandere for store problemer, sagde Timo Piontek.

Kaya Plöger

SIF: Barten, Christiansen - Clausen 13, Thede 4, Puttins 3, Thede 2, Mitzkus 1, Lübker 4, Schmidt 1, von Ramm 2, Brandt, Barz, Kasischke.