HKUF tabte og er rykket ned

Landesliga Håndbold Damer

29. März 2016, 07:50 Uhr

Weddingstedt. I påskeweekenden måtte håndbold-kvinderne fra HKUF (Harreslev-Kobbermølle Ungdomsforening) spille mod HSG Weddingstedt/Henstedt/Delve. Det var deres sidste chance for at undgå nedrykningen og en sejr var pligt. Den kom dog ikke i hus. I stedet tabte holdet med Frederik Bindzus som træner 27-21 og er nu rykket ned.

SdU-klubben kom i Weddingstedt godt fra start og hjemmeholdet hvar hurtigt bagud. Indtil midten af første halvleg dominerede gæsterne fra Harreslev spillet, hvorefter hjemmeholdet dog fandt bedre og bedre i kampen. Værterne fik endnu inden pausen spillet sig til en 14-11-føring. Begyndelsen på anden halvleg mislykkedes for HKUF, men holdet kæmpede vidre. Weddingstedt var nu i hopla og HKUF chanceløs. Frederik Bindzus hold reducerede til 24-20, men måtte til slut se sig slået ud af et klart bedre hold.

Kaya Plöger

Weddingstedt: Schlüter, Petter 1, Mohr 6, Manzke 3, Ringstetter, Jarasinski 4, Schreiber 1, Moldenhauer, Schoppe 2, Moldenhauer 4, Moldenhauer 6, Läding, Frahm, Bercher.

HKUF: Strubel - Bischoff 7, Schlünzen 2, Sothmann 1, Wichmann, Ihle, Grudda, Gosch 9, Friedrich 1.