Anpfiff: Mo - 20.06. 16:00 Turnier: Europeada 2016 mænd

91'
Abpfiff

87'
Mannschaft: SdU Landsholdet Spieler: Lukas Larsen
Tor für Det sydslesvigske fodboldlandshold durch Lukas Larsen. Neuer Spielstand 6:0.
Kim Tønder lægger bolden forbi målmanden så Lukas bare slalom piste den!
82'
Mannschaft: SdU Landsholdet Spieler: Jaris Düring
Tor für Det sydslesvigske fodboldlandshold durch Jaris Düring. Neuer Spielstand 5:0.
Fra venstre side ca. 20m rammer Jaris plet i det højre hjørne!!!! #onfleek
77'
Sydslesvig har nogle flotte angreb, men koncentrationen svinder! Spændingen stiger... 4:0;)
68'
Mannschaft: SdU Landsholdet Ausgewechselt: Fabian Wobig Eingewechselt: Rasmus Mille
61'
Mannschaft: SdU Landsholdet Spieler: Jonas Walter
Tor für Det sydslesvigske fodboldlandshold durch Jonas Walter. Neuer Spielstand 4:0.
Lukas Larsen med et ødelæggende indlæg! Jonas har alverdens tid! Og sætter den i det nedre venstre hjørne fra 7m
58'
Aromunerne prøver at score med nogen fortvivlede distanceskud...uden virkning
57'
Jonas Walter sætter den med fuld fart i muret
56'
Frispark fra 20 for Sydslesvig
54'
Rote Karte für einen Spieler von Aromunere.

46'
Zweite Hälfte

49'
Halbzeit
Halbzeit

40'
Jonas Walter skærer gennem forsvaret som et kniv gennem smør! #messi?
37'
Mannschaft: SdU Landsholdet Ausgewechselt: Tue Düring Eingewechselt: Jonathan Bruun Nielsen
35'
En hurtig aromuner med et stærkt solo, han lægger ind, men Tore sikrer 3:0!#passpå
34'
Jonas skyder fabien tager den volley... men sætter den forbi
33'
Hjørnespark Sydslesvig
30'
aromunerne har ingen chance! Som de for bolden taber de den igen... Forberedelsen må have været noget bedste i dag end i går!
25'
Aromunerne med et utrolig godt fremstød! Først holder Tore Wächter som en kat, ved anden chance(12m) kan Erik Wegner(forsvarsspiller) holde fast på 3:0 via en "Seitfallzieher" og volden er stædigvæk varm så ved tredje chance kan Tore holde fast på den! #detkinesiskemur
24'
#vierfandmestolte
20'
Mannschaft: SdU Landsholdet Spieler: Tim Meyer
Tor für Det sydslesvigske fodboldlandshold durch Tim Meyer. Neuer Spielstand 2:0.
Tim for en lækker aflevering og har uendelig meget tid! Med en Ronaldos attitude slændrer han mod målet og scorer (9m)! #sådandrenge
19'
Jonas skyder den! Marcel Steiner sætter den over målet!
19'
Hjørnespark
18'
Resultatet bliver en meget flot kombination hen til 16m og så et skud ved 11m
17'
Et meget hurtigt fremstød af Sydslesvig
7'
Lukas Linhardt med et meget godt sololøb! Forsvaret er uden chance, men målmanden kan stoppe ham ved 11m