Schiedsrichter

--

Tredje gang var lykkens gang

HKUF (i blå) tabte på hjemmebane mod Weddingstedt. (Foto: Sebastian Iwersen)

Flensborg/Ostenfeld. Håndbold-damerne fra IF Stjernen Flensborg spillede lørdag hos HSG SZOWW og vandt 30:22. SdU-naboerne fra HKUF måtte derimod se sig slået på hjemmebane af Weddingstedt. HKUF tabte 26-24.

De sidste to gange Stjernen gæstede Ostenfeld, måtte Flensborg-holdet køre hjem uden point. Men denne gang lykkedes det for pigerne fra Flensborg. I første halvleg så det ellers ikke ud til at lykkes for gæsterne at kunne tage to point med. Træner Thomas Möller var heller ikke tilfreds med første halvleg: -Vi lavede igen alt for mange fejl i starten. Vi havde store problemer med at komme ind i kampen. I første halvlege brændte vi 14 skud. Det var alt for mange. HSG SZOWW kunne ikke udnytte IF Stjernens svage spil. Efter 30 minutter stod det 13-11 til gæsterne. De første ti minutter af anden halvleg fortsat i samme spor, men efter at Thomas Möller skiftede forsvaret ud fra 6-0 til 5-1, kom damerne fra IF Stjernen bedre ind i kampen. Stjernens træner sagde efter sejren: -Efter vi udskiftede forsvaret, spillede vi mere aggressivt og lidenskabeligt. I de sidste 20 minutter viste vi nok det bedste, vi har spillet i år. IF Stjernen kom efter forsvarsskiftet foran 20-16 og vandt til sidst 30-22.

Grit Jurack

IF Stjernen Flensborg: Kirste 10, Andersen 7, Andresen 6, Hoeg 2, Terkelsen-Haudrup 2, Mehl 1, Linde 1, Loeck 1